Novosti Sport Događanja

Atiemwen potpisuje za Dinamo, Gorici tri milijuna eura odštete!

22.01.2019. / Damir Žbulj

Ponajbolji igrač Gorice, u pohodu na drugoligaški naslov i u sjajnim partijama ove sezone u HT Prvoj ligi, fantastični 22-godišnji ofenzivac Iyayi Belive Atiemwen, popularni Beli, bit će novi član zagrebačkog Dinama.

Prema neslužbenim informacijama ugovor bi trebao potpisati u utorak, a Gorica bi na temelju odštete trebala dobiti tri milijuna eura.

Spektakularan je to transfer, jedan od najvećih u povijesti HNL-a, no, poslije fenomenalnih partija u dresu našeg prvoligaša bilo je jasno kako ga velikogorički ljubitelji nogometa neće još dugo imati prilike gledati na Gradskom stadionu. U 17 prvenstvenih utakmica ove sezone postigao je sedam golova, uz četiri asistencije.

Atiemwen u četvrtak slavi 23. rođendan i ovo mu je sigurno najljepši rođendanski poklon. Prije tri godine stigao je u Tursku, gdje je nastupa za nekoliko klubova, a prije nego je stigao u Goricu nije prošao na 'probi' u Osijeku...

Uprava Gorice nije sjedila skrštenih ruku i ove zime već je dovela potencijalnu zamjenu, Senegalac Cherif Ndiaye pojačao je konkurenciju u napadu.

 

Podijeli