°C 17

Traže se odgajateljice, soboslikari, prodavači

20.02.2018.

Ivana Crnković

U potrazi za radnim mjestom uvijek ima poslova koji se nude upravo u Velikoj Gorici, a evo što smo izdvojili iz trenutne ponude poslova.

Lidl na radnim mjestima u Velikoj Gorici traži referenta u računovodstvu i prodavača, Tisak dostavljača na motoru, Gradel strojara/rukovatelj građevinskom mehanizacijom i diplomiranog inženjera elektrotehnike. Hotelu Phoenix u Starom Čiču potreban je kuhar, a Fleet rent-a-car traži referenta prodaje.

Gorica staklo traži staklara i komercijalistu/skladištara te pomoćnika u kontroli kvalitete, Kruljac d.o.o. radnika u stolariji, Turković d.o.o. vozača teretnog vozila i rukovoditelja radnim strojevima, a tvrtka HEBE D.O.O. prodajnog predstavnika. Auto Arbanas traži perača automobila.

Interigre traže hostesu/operatera u casinu u Velikoj Gorici, a nude se i radna mjesta geodetskog tehničara, dentalnog asistenta, servisera samoposlužnih automata te soboslikari i konobari. Više o ovim oglasima pogledajte OVDJE.

Poslovima koji se nude u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje dodajmo kako i dječji vrtić DIDI u Velikoj Gorici traži deset odgajateljica na neodređeno te kako Crv tours traži referenticu u turističkoj agenciji.

 

(foto:Ilustracija)