Novosti Sport Događanja

Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba

15.05.2017. / Sportska redakcija

Dom za starije i nemoćne osobe „Eden“ novootvoreni je obiteljski dom u Velikoj Gorici koji se nalazi na adresi Josipa Grdenića plemenitog Jarebićkog 5. U mirnom i ugodnom dijelu grada, okružen zelenilom, a u samom središtu grada, ovaj dom pruža smještaj za 18 osoba.

Prostrane dvokrevetne ili trokrevetne sobe opremljene su kvalitetnim medicinskim krevetima, a domaća kuhinja omogućit će svim korisnicima ugodan boravak s osjećajem kao da su u vlastitom domu. Upravo zbog toga poseban se naglasak stavlja na prehranu i njegu korisnika kako bi se svi oni osjećali što bolje i ugodnije u svom novom domu.

Veliko iskustvo stečeno u njezi i brizi oko starijih i nemoćnih u njihovim domovima dovoljna su garancija da ovaj obiteljski dom svima njima pruži osjećaj ugode uz vrhunsku njegu stručnog osoblja. Medicinska sestra i tri njegovateljice brinu se da sve potrebe korisnika budu zadovoljene na za to predviđen način. Uz nezaobilaznu liječničku pomoć, korisnicima su omogućene i sve druge popratne usluge, od dolaska frizera i pedikera pa sve do proslava rođendana i drugih prigodnih svečanosti, jer kod korisnika se želi stvoriti osjećaj pripadnosti uz toplu obiteljsku atmosferu.

Svoju rezervaciju za smještaj u domu možete učiniti pozivom na brojeve telefona 01/332-9944, 098/302-406 ili 095/3737-340, a sve dodatne informacije mogu se potražiti i putem interneta www.maximus-life.hr.

Zadovoljstvo naših korisnika ostvarenje je našeg cilja! (SPONZORIRANI ČLANAK)

Galerija slika

Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba Novootvoreni dom pruža smještaj za 18 osoba

Podijeli