Novosti Sport Događanja

Za zaštitne radove na kulturnim dobrima župa izdvojeno 250 tisuća kuna

31.01.2017. / Nefertum IT
Grad Velika Gorica objavio je Poziv za predlaganje programa/projekata zaštitnih radova na kulturnim dobrima u vlasništvu župa na području Grada Velike Gorice za 2017. godinu.

Zaštita i održavanje kulturnih dobara u vlasništvu velikogoričkih župa dio je Programa javnih potreba u kulturi Grada Velike Gorice za 2017. godinu. Za provedbu programa u gradskom proračunu su planirana sredstva u ukupnom iznosu od 250.000,00 kuna.

-Pozivaju se ŽUPE da iskažu potrebu izvođenja zaštitnih radova na pokretnim i nepokretnim kulturnim dobrima u svojem vlasništvu. Prednost pri vrednovanju ostvarit će programi/projekti koji imaju kontinuitet u izvođenju te pozitivno mišljenje Konzervatorskog odjela-stoji u Pozivu.

Grad Velika Gorica i župe zaključit će ugovore o sufinanciranju zaštitnih radova na kulturnim dobrima, za one programe/projekte koji prema mišljenju Kulturnog vijeća Grada Velike Gorice udovoljavaju zahtjevima da budu uvršteni u Program javnih potreba u kulturi.

Prijedlozi programa/projekata prijavljuju se putem Prijavnice za predlaganje programa zaštitnih radova na kulturnim dobrima, a detalje i prijavnicu pronađite OVDJE.


Podijeli