Novosti Sport Događanja

Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…'

22.06.2022. / Klara Kosić

U utorak navečer u showu 'Večera za 5 na selu' domaćica Jadranka iznenadila je ekipu već na samom početku večere, a onda je poslužila tradicionalna turopoljska jela.

- Ovo je predivno, nikad se nisam vozila u kočiji! Ovo će mi ostati u sjećaju, to je za mene bilo iznenađenje, mislila sam da princ dolazi po mene s kočijom - kazala je oduševljeno Ines nakon što je Jadranka za svoje goste organizirala nešto drugačiji prijevoz do njezina doma - vožnju u starinskoj kočiji. Potom je domaćica ljubazno, ali pod malom tremom, dočekala ekipu s aperitivom, a onda je za predjelo poslužila svoj domaći kruh, sir i narezak.

- Predjelo mi je izgledalo odlično - domaći sir, mekani i tvrđi, kuhani sir, salama sa sjemenkama te domaći kruh - pohvalila je Ines dok je Goran kratko i jasno zaključio da mu je sve odgovaralo.

Za glavno jelo Jadranka je poslužila kotlovinu s više vrsta mesa te restani krumpir.

- Falila mi je dekoracija na tanjuru, ovako je izgledalo razbacano - komentirala je Ružica, a Goran je istaknuo da je piletina je bila mekana, a krumpir dobro začinjen.

Jadranka je za desert poslužila domaće kremšnite, no gosti su redom komentirali kako nisu dovoljno rahle.

- Bila je ukusna, ali malo pretvrda - kazao je Silvio, s kojim se složila i Ines.

- Volim mekše kremšnite, ova mi je bila previše tvrda – rekla je Ines.

Unatoč različitim komentarima na pripremljena jela, svi su primijetili kako se ni druga ovotjedna domaćica nije mogla riješiti treme.

- Ne možemo joj zamjeriti, to je tako - rekao je Goran koji je u potpunosti razumije, ali Ružica je očekivala da će Jadranka kao domaćica više pričati i da će se opustiti.

Nakon još jednog iznenađenja, veselih tamburaša koji su podignuli atmosferu, stigao je red na ocjenjivanje. Ružica je Jadranki dala ocjenu sedam jer je imala veća očekivanja od njezine večere, a jednaku ocjenu dao joj je i Silvio.

- Salata nije bila začinjena, kotlovina mi nije pasala, a kremšnita je bila malo teška – ocijenio je Silvio. Ines joj je dala ocjenu osam zbog pretvrde kremšnite, jedino je Goranu sve bilo za deset:

- Sve mi je bilo odlično, sve što ja volim i bilo je super! - rekao je Goran.

Tako je Jadranka ukupno osvojila 32 boda te se trenutačno nalazi na drugome mjestu.

Sutra kuha Silvio, a što će on pripremiti gostima i hoće li njegova večera proći bez treme - pogledajte u srijedu u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!

Galerija slika

Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…' Gosti na Jadrankinu večeru stigli u kočiji: 'Ovo će mi ostati u sjećanju, kao da princ dolazi po mene…'

Podijeli