Novosti Sport Događanja

Breška liga kreće na Lučelnici, Dubranec brani naslov prvaka

18.06.2022. / Damir Žbulj

Nakon završetka niželigaške sezone igrači su se prebacili na malonogometne terene i ponovno nas čeka uzbudljivo i zabavno sportsko ljeto u našem kraju.

Lučelnica će biti domaćin prvog kola 19. izdanja Malonogometne lige Vukomeričke gorice, a u odnosu na prošlu sezonu neće se natjecati ekipe Gornjeg Hruševca, Lijevih Štefanki i Male Bune.

U Brešku ligu vratila se momčad Novog Brda, a za trofej će se boriti Gornja Opatija, Šiljakovina, Strezojevo, Kozjača, Pokupsko, Kravarsko, Markuševec, Opatija, Velika Buna, Gladovec, Donji Hruševec, Lučelnica i Dubranec, koji brani naslov prvaka.

Program u Lučelnici otvaraju Gornja Opatija i Šiljakovina u 15.30 sati, a slijede okršaji Strezojeva i Kozjače, Pokupskog i Kravarskog, Markuševca i Opatije, Velike Bune i Gladovca, Donjeg Hruševca i Dubranca te domaćina Lučelnice i povratnika iz Novog Brda.

Breška malonogometna karavana u nedjelju se seli u Donji Hruševec, a igrat će Gornja Opatija - Strezojevo, Kozjača - Pokupsko, Gladovec - Donji Hruševec, Opatija - Velika Buna, Kravarsko - Markuševec, Šiljakovina - Novo Brdo te Dubranec - Lučelnica.

Uz puno sportskih uzbuđenja sve okupljene očekuje i dobra zabava pa smo sigurno kako će i ove godine malonogometaši imati veliku podršku.

 

 

(Foto: MNL Vukomeričke Gorice)

Podijeli