Novosti Sport Događanja

FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!"

17.05.2022. / Petar Brnada

Memorijalni turnir "Jure Rajković" održan u Rakarju protekle subote prošao je iznad svih očekivanja! Tijekom cijeloga dana, od jutra pa do kasnih večernjih sati, oko igrališta se okupljao veliki broj naših sugrađana dok su nogometne ekipe pokazivale svoje vještine na betoncu.

Druženje, smijeh, zabava, obilježili su tako subotu u Rakarju, ali kako ističu organizatori kao i svi oni koji su navratili do igrališta, najvažnije im je bilo držati svog prijatelja Juru stalno u fokusu.

Turnir je prošao u sportskom duhu, igralo se do 9 ujutro pa sve do 23 sata, a na kraju su nagrade podijelili otac i sestra od Jure, Željko i Lorena Rajković.

-Još jednom želimo zahvaliti svim igračima, posjetiteljima, obitelji Rajković, Gradu Velika Gorica, Krešimiru Ačkaru i svima onima koji su nam pomogli u organizaciji. Vidimo se i iduće godine s istim fokusom, Jure Rajković da se nikada ne zaboravi- rekao nam je Damir Zobec ,tajnik GČ Rakarje.

Što se tiče natjecateljskog dijela, prvo mjesto osvojila je ekipa CB Stari Rim, drugo mjesto ekipa Za našeg Juru, a treće mjesto ekipa Pleso.

Najbolji igrač bio je Ivan Šestok (CB Stari Rim), najbolji golman Josip Marić (Za našeg Juru), a strijelac Ivan Kaurin (Pleso).

Galerija slika

FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!" FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!" FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!" FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!" FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!" FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!" FOTO Rakarje je u subotu disalo za Juru, Memorijal nadmašio očekivanja: "Vidimo se i iduće godine s istim fokusom!"

Podijeli