Novosti Sport Događanja

FOTO Rekonstruirana Ulica Petra Zrinskog: Prometnica na Plesu dobila pješačku i biciklističku stazu, oborinsku odvodnju...

20.04.2022. / Petar Brnada

U Gradskoj četvrti Pleso nakon dugog niza godina na red za rekonstrukciju konačno je došla Ulica Petra Zrinskog koja je ovih dana dobila potpuno novo ruho.

Provedena je kompletna oborinska odvodnja, izgrađena je pješačka staza s obje strane, kao i biciklistička staza s jedne strane.

Iz Gradske četvrti Pleso kažu da je to prvi od ukupno tri dijela koja su predviđena za rekonstrukciju i uređenje te se zahvaljuju svim stanarima na strpljenju i čekanju, koje se na kraju isplatilo.

-Svjesni činjenice da se projekti Vijeća GČ Pleso, uz dobru volju, suradnju sa Gradom Velika Gorica, i gradonačelnikom Ačkarom polako, ali sigurno ostvaruju, veselimo se i onim budućim poput Plepelićeve, Breščenskog i ostalih ulica u našoj GČ Pleso- zaključili su zadovoljno iz Gradske četvrti.

Foto: Gradska četvrt Pleso

Galerija slika

FOTO Rekonstruirana Ulica Petra Zrinskog: Prometnica na Plesu dobila pješačku i biciklističku stazu, oborinsku odvodnju... FOTO Rekonstruirana Ulica Petra Zrinskog: Prometnica na Plesu dobila pješačku i biciklističku stazu, oborinsku odvodnju... FOTO Rekonstruirana Ulica Petra Zrinskog: Prometnica na Plesu dobila pješačku i biciklističku stazu, oborinsku odvodnju...

Podijeli