Novosti Sport Događanja

„Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda”

12.10.2021. / Maja Peranić

Ogranak Seljačke sloge Buševec s partnerom REGEA organizirao je radionicu “Znanjem do energetskih ušteda” koja je u sklopu projekta „Buš Eko?!” održana u Domu kulture Buševec. Namijenjena je bila od 1. do 4. razreda Područne škole Buševec.

Na samoj radionici djeca su saznala što je to energija, koja je razlika između obnovljivih i neobnovljivih izvora energije, kako štedjeti energiju i malim koracima doći do velikih ušteda. Nakon prezentacije učenici su imali priliku pokazati svoje znanje, što su naučili do sada ispunjavanjem kratkog kviza, nakon čega im je prikazan i edukativni film ''Energy, let's save it'' izdan od Europske komisije. Za kraj svi su dobili drvene bojice na poklon kako bi mogli napraviti plakat i nacrtati svoje viđenje na temu ''Kako očuvati okoliš''.

-Nakon radionice djeca i nastavnici su bili oduševljeni, a mi se nadamo da smo barem malo uspjeli približiti i educirati naše najmlađe kako da zajedno očuvamo našu planetu Zemlju, ipak svijet ostaje na mladima, zar ne!?-istaknuli su iz OSS-a Buševec.

Radionica je održana u sklopu projekta Energetski, kulturni i održivi razvoj Buševca – ulaganje u programe i infrastrukturu lokalne zajednice (Buš Eko?!) financiranog od strane EU iz Europskog socijalnog fonda i uz sufinanciranje Ureda za udruge Republike Hrvatske.

Galerija slika

„Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda” „Buš Eko?!” za djecu: Oduševila ih radionica „Znanjem do energetskih ušteda”

Podijeli