28.10.2010

Zvuk Peppersa u Stotki

Dva nas dana dijele od još jednog odličnog tribute gostovanja u Klubu 100. Poklonici američkog sastava Red Hot Chili Peppers doći će na svoje kada na pozornicu izađe RHCP World Tribute Band - najvjerodostojniji cover bend Peppersa.

Članovi tribute benda proslavili su se svojim svirkama na Youtube-u gdje su ih pratili brojni fanovi, a potom su se iz virtualnog svijeta preselili na tribinu. Momci iz Brazila, Amerike i Švicarske sada praše zajedno na europskoj turneji koja će slijedećih nekoliko tjedana se odvijati na našim prostorima.Kako smo i obećali, dvoje najbržih koji nam pošalju svoje podatke na nagrade@vgdanas.hr dobit će i danas po jednu kartu za koncert koji se održava ove subote u Klubu 100. Karte će biti u prodaji na dan koncerta po cijeni od 30 kuna!


Komentari
29.10.2010 - on
kaj danas nema karata
28.10.2010 - urednik
Miloš i Ivan danas dobivaju karte
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife