23.12.2010

Župnici kod gradonačelnika

Velikogorički župnici, predvođeni dekanom velikogoričko-odranskog dekanata Josipom Ružmanom, danas su održali susret u gradskoj upravi gdje ih je ugosti gradonačelnik Dražen Barišić sa zamjenicima.

Osim božićnih čestitkki susret je bio i prilika za rezime godine koja je na isteku, a gradonačelnik se zahvalio velikogoričkim župnicima na njihovom angažmanu u pomoći pri realizaciji projekta gradnje škole u Novom Čiču uza što je crkva trebala darovati svoje zemljište.Dekan Josip Ružman istaknuo je potrebu zajedništva i zajedničkog promišljanja Grada i crkve, a u radu koji vodi ka dobrobiti vjernika. Crkveni vrh Velike Gorice zahvalio je gradonačelniku na svesrdnoj pomoći i punom angažmanu tijekom godine na obnovi i uređenju sakralnih objekata u Velikoj Gorici.


Komentari
23.12.2010 - Zvonkec
Svoj k svome!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.