30.12.2010

Županijskom sportu 25 posto manje sredstava

Skupština Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, na jučerašnjoj sjednici održanoj u Samoboru, prihvatila je izmjenu plana sufinanciranja programa javnih potreba u športu u ovoj godini.

Njime su sredstva namijenjena redovitim aktivnostima sportskih udruga, u odnosu na prvobitno planirani proračun, smanjena za 25 posto, te iznose 4,18 milijuna kuna.«Unatoč smanjenim sredstvima sportaši su u ovoj godini postigli iznimne rezultate», naglasio je Vladimir Bregović, predsjednik Zajednice, dok je zamjenik župana Rudolf Vujević dodao da ostvarenju takvih rezultata osjetno pridonosi i kvalitetna sportska infrastruktura, posebno sportske dvorane čiju će gradnju Županija i dalje sufinancirati. Također je podsjetio da se sredstva za sport, posebno organizaciju sportskih manifestacija, osim kroz Zajednicu, direktno doznačuju i organizatorima sportskih natjecanja.


Komentari
08.01.2011 - supermen
james imas pravo..naje..ce posteni seljaci
31.12.2010 - jamesbond
mislim da gorica nece dobiti manje nego da ce naje..... klubovi iz nizeg ranga ...tako da svako selo vise nece moco imati svoj klub
30.12.2010 - cool232
jel to uključuje i manje sredstava za HNK Gorica??
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO