08.09.2009

Županija sufinancira prijevoz srednjoškolaca


Zagrebačka županija sufinancirat će prijevoz srednjoškolaca do kraja 2009 godine sa 50 posto cijene karte - poručio je župan Stjepan Kožić.

Županija je do sada sufinancirala prijevoz učenika viših razreda srednjih škola s obzirom da je prijevoz učenika prvog i drugog razreda pokrivala država. S obzirom na mjere štednje države kojima je ta pomoć ukinuta sada će Županije sufinancirati i niže razrede. Županija će tako ove godine za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola ukupno utrošiti 18 milijuna kuna.

Župan Kožić je pozvao i gradonačelnike te načelnike općina da pronađu sredstva kako bi dodatno sufinancirali prijevoz i time smanjili troškove školovanja srednjoškolcima.Komentari
08.09.2009 - cool232
ajde jedna pozitivna vijest... već sam počeo brijat da se samo vikendice kupuju s državnim novcem :P
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati