01.09.2010

ŽRK Gorica u rangu više

Rukometašice ŽRK Gorica pridružile su se uspjesima muških kolega te se plasirale u viši rang natjecanja za nadolazeću sezonu, te će ove godine igrati u 2. hrvatskoj rukometnoj ligi.

Na današnjem prijmu u gradskoj upravi na dobrim rezultatima su im čestitali gradonačelnik Dražen Barišić i zamjenik Ervin Kolarec ističući zadovoljstvo napretka ženskih sportskih klubova u V.Gorici.

- Rukomet ima dugu tradiciju u Gorici i svi koji su bili pioniri toga sporta su ugradili dio sebe u razvoj rukometa u gradu - kaže gradonačelnik koji se zahvalio i vodstvu kluba, ali i roditeljima igračica, na uloženom trudu u razvoj ovoga kluba.

žrkgorica2010.jpg

Rukometašice su osim čestitka i obećanja o daljnjoj potpori klubu dobile i garnituru dresova u kojoj će predstavljati Veliku Goricu u Hrvatskoj na sportskim natjecanjima.

Zamjenik Ervin Kolarec naglašava kako je u sportskoj zajednici registrirano 48 sportskih udruga od čega se osmero sportskih kolektiva istaknulo kao perjanice velikogoričkog sporta. - Velika Gorica je uistinu postao grad sporta - kaže Kolarec koji je najavio skorašnje predstavljanje Strategija razvoja sporta.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport