29.04.2010

Zlatne godine u Muzeju


Večeras u Muzeju Turopolja, u sklopu Matičinog četvrtka koji organizira velikogorički ogranak, predstavit će se Ansambl Zlatne godine.

Ansambl djeluje kao vokalni ansambl i/ili kao vokalno instrumentalni sastav (harmonika, kontrabas, bugarija, klarinet...) u matičnoj Velikoj Gorici, u Hrvatskoj i inozemstvu. Svoj glazbeni rad započeo je kao neformalni ogranak zbora „Turopoljska zvona“.„Ansambl Zlatne godine“ je nastupao na brojnim kulturnim i društvenim događanjima uz zbor ili samostalno.

Česti su gosti i ozvođači na događanjima u Velikoj Gorici poput promocija knjiga, otvaranja izložbi i manifestacija i brojnih drugih događanja u gradu.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati