02.11.2010

Žirek i Lojtrica novi vrtići

Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća prihvaćen je prijedlog o osnivanju Dječjeg vrtića “Lojtrica” i dječjeg vrtića “Žirek”. Bit će to dva nova vrtića, koji će zasigurno riješiti problem neupisanih velikogoričkih mališana.


Podsjetimo, Grad Velika Gorica donio je Plan mreže dječjih vrtića koji je usklađen s Državnim pedagoškim standardom, a koji uključuje i postupak osnivanja dvije nove ustanove.


Po tome prijedlogu vrtić “Žirek” bit će smješten u Ulici kralja Stjepana Tomaševića 17, a “Lojtrica” u Pucekovićevoj ulici 2.


Novac za ta dva vrtića osigurat će se u proračunu, a u njima će biti mjesta za mališane od šest mjeseci do šest godina. Kako je navedeno, u oba vrtića mališanima će biti ponuđeno i programi ranog učenja stranog jezika i druge programe umjetničkog, kulturnog, vjerskog i sportskog sadržaja. (lk/vlm)Komentari
06.04.2011 - mama
Ispravak: ne otvaraju se novi vrtići, radi se samo o novoj diobi postojećih objekata i postojećih kapaciteta u njima! A ti kapaciteti su sad već preko svake mjere popunjeni malim korisnicima. Gdje su nova , slobodna mjesta za upis?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati