04.01.2011

Zimska škola informatike za osnovnoškolce

U prostorijama Centra za tehničku kulturu Velika Gorica u Cvjetnom naselju jučer je započela s radom 10. Zimska škola informatike uz sudjelovanje 30-tak učenika iz velikogoričkih osnovnih škola.

Na 10. Zimskoj školi informatike koja traje do subote, učenici će uz pomoć stručnih predavača steći dodatna znanja i vještine rada u programskim jezicima LOGO i QBASIC, te će im zimska škola informatike dati dobre temelje za predstojeća školska, županijska i državna natjecanja iz informatike.

Zimsku školu informatike, već desetu godinu zaredom, organizira Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica uz pokroviteljstvo Grada Velike Gorice i Zajednice tehničke kulture Grada Velike Gorice.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.