27.08.2010

Zatvara se Josipovićeva ulica

Josipovićeva ulica u dužini od 570 metara, od rotora S.F.Jape do Kurilovečke ulice u gradskoj četvrti Kurilovec, od ponedjeljka 30. kolovoza kreće u rekonstrukciju. Ulica će se uredit u punom profilu sa svom komunalnom infrastrukturom odnosno s oborinskom kanalizacijom, obostranim pješačkim stazama, javnom rasvjetom i drugim. Planirani rok završetka radova je kraj mjeseca studenog.

Kako će ulica biti zatvorena za promet autobusna linija 335 (Velika Gorica-Pleso-Donja Lomnica) koja njom prolazi će djelomično promijeniti trasu. I to na način da će autobusi redovnom trasom prometovati do raskrižja s Kurilovečkom ulicom na kojem će skretati lijevo na Kurilovečku i njom prometovati do raskrižja s Lomničkom ulicom (II ulaz-sjever) gdje će skretati desno i Lomničkom prometovati do raskrižja s Ul. S.F.Jape te dalje nastavljati svojom redovnom trasom.

Za vrijeme trajanja radova privremeno će se premjestiti autobusno stajalište iz Josipovićeve ulice na postojeću stanicu u Kurilovečkoj ulici, a u Ul. S.F.Jape stajalište s lokacije ispred kućnog broja 141 premjestit će se na lokaciju ispred kućnog broja 121.Komentari
27.08.2010 - tashee
i jelačićevoj treba kompletna rekonstrukcija. ona je užas živi!
27.08.2010 - cool232
sve 5 al mislim da bi Teslinoj također trebala jedna opsežna rekonstrukcija s proširenjem jel ono je užas živi!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati