17.12.2010

Zaštita korisničkih imena

Poštovani čitatelji VGdanas portala, na vaš zahtjev i to posve opravdan, uveli smo zaštitu korisničkih imena (nickova) kako se ne bi mogli kopirati. Najkraće rečeno, od sada nickove koji su registrirani za komentiranje će moći koristiti samo čitatelji koji su ih registrirali.

Kako to sve funkcionira? Kod komentiranja članka ukoliko upišete korisničko ime koje je registrirano pojavit će se obavijest da je potrebno upisati lozinku te će se pored korisničkog imena otvoriti polje za upis lozinke. Ukoliko je to vaše registrirano korisničko ime utipkajte lozinku i napišite komentar, te kao i da sada pritisnite "Dodaj komentar" i sustav će vas automatski prepoznati i ulogirati.

Na ovaj način spriječili smo da više osoba koristi isti nick ili da se pretvaraju da su druge osobe, kao što je bilo slučaja potpisivanja s urednikovim korisničkim imenom. Također, skraćen je put i vrijeme za prijavu, ali i dalje se možete prijaviti u sustav logiranjem kao i prije.

Članci će i dalje biti otvoreni za komentiranje bez registracije sve dok se rasprava i komentiranje odvija u civiliziranom ozračju. Na vrijeđanje i rječnik neprimjeren javnom izražavanju i dalje ćemo reagirati brisanjem komentara i dozvoli komentiranju samo registriranim korisnicima. Za korištenje nickova od strane više osoba koji nisu zaštićeni registracijom ne odgovaramo.

Posebno napominjem da nas ne zanimaju e-mail adrese korisnika, od kuda nas čitate niti koliko se dugo zadržavate na portalu i te podatke ne prikupljamo niti su one dostupne trećoj strani. Nama je interes za što kvalitetnijom raspravom na člancima i razgovoru o Velikoj Gorici, prijedlozima, kritikama i svemu što smatrate da treba reći o ovome gradu i onome što se u njemu događa.

Uskoro registrirane korisnike očekuju povlastice poput sudjelovanju u nagradnim igrama (karte za koncert...) samo preko prijave na VGdanas portal. Zahvaljujemo se na povjerenju koje nam svakodnevno dajete čitanjem VGdanas portala i vjerujemo da ćemo to povjerenje opravdati daljnjim razvojem i novim sadržajima našeg velikogoričkog portala. Urednik :)


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati