04.03.2010

Zanimljiv vikend pred nama


Iz ponude noćnih izlazaka na koje možete ovoga vikenda krenuti u našem gradu izdvojiti ćemo dvije i to one Caffe bar Passage i Kluba 100.

Caffe bar Passage u petak organizira Shooters&Coctails večer uz Go-Go plesačice. Dok vam poglede mame plesačice koktel majstor izmiksat će vam  neki od ponuđenih koktela poput Hawaian, Sex On The Beach ili Cuba Libre. Ovaj užitak koštat će vas tek 15 kuna, dok za shootere B52, Kamikaze i BlowJob trebate izdvojit samo 9 kuna.
Za ovu prigodu Passage će svoje udobne fotele zamjeniti visokim stolovima, da imate mjesta pokrenuti bokove i tupkati nogama uz klubsku house mjuzu.

Ovu subotu u Klubu 100, organizatori Progressive night-a donose Vam opet nešto novo. Svi koji ste željni dobre i kvalitetne elektronske glazbe pripremite se na poslasticu iz kuhinje EOVGU ekipe. Sibey (progressive, tech) te Soultrader i Pattern 11 (deep, tech house) će Vas ponovo rasplesati najfinijom selekcijom novih i starih glazbenih izdanja. Upad 10 kn.
Komentari
05.03.2010 - vanilla_kok
uvijek žeđan! :)
05.03.2010 - Bambo_ocha
Bumo videli ;)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife