10.12.2010

Zakon šutnje i Mr. Jack

Disco Club Srce i ovoga vikenda nastavlja u veselom tonu uz živu svirke dobro nam znane grupe Zakon šutnje i subotnji Jackie party.

Petak u Disco Clubu Srce sada znači najbolje od popa i rocka, domaćega i stranoga, u izvedbi velikogoričke grupe Zakon šutnje. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje do 1 sat iza ponoći, a na šanku vas očekuje primamljiva ponuda sa svim pićima po cijeni od 10 kuna.

Jackie party u subotu pod nazivom "You Don't Know Jack" osim dobre glazbe i plesa donosi i Jack Daniel´s rulet igru s posebnim darovima za ljubitelje ovoga pića. Uz flyer koji možete pronaći u velikogoričkim kafićima ulaz je slobodan do ponoći, a do ponoći ponovno vrijedi i Happy hour. DJ će puštati najaktualnije domaće i strane hitove.

Dobar provod želi Vam Disco Club Srce!

Sponzorirani članak


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife