16.11.2010

Zajedno u ratu, zajedno u miru

Od Prevlake pa sve do Dunava, i preko Velike Gorica, putuje karavana moticiklista u akciji "Zajedno u ratu, zajedno u miru" koja po treću godinu zaredom kreće prema Gradu heroju - Vukovaru, kako bi i na ovaj način povezali jug i istok Hrvatske.

Karavana od osamdesetak motocikla i gotovo dvostuko više motociklista rano jutros na proputovanju prema Vukovaru zastala je i u Velikoj Gorici gdje su na Spomen obilježju kod velikogoričkog groblja položili vijenac i zapalili svijeće.

karavanamotora1.jpg

Đani Radanović iz Korkyra Raidersa s Korčule, organizator ovoga proputovanja, rekao nam je da su u Veliku Goricu, na poziv prijatelja, došli odati počast i zahvaliti se palim velikogoričkim braniteljima.

Na put je iz Prevlake krenulo pedesetak motociklista, a putem su im se pridružili motociklisti iz Ploča, Knina, Zagreba, Siska, Veliek Gorice i drugih mjesta. Karavana će danas stići u Vukovar, sutra obići grad, a 18. studenog sudjelovati u Koloni sjećanja.


Ispred Grada motocikliste je dočekala predsjednica Gradskog vijeća, počasna građanka Vukovara, Vesna Škare Ožbolt koja je motociklistima zaželjela sretan put.


Komentari
17.11.2010 - ...
bravo decki... VUKOVAR GRAD HEROJ koji k radi ova Ozboltica? ali ovo nije trenutak da uopce obaziremo na nju! Mislim da bi trebalo slj godine iz Gorice org bus za Vukovar jer ima puno ljudi koji idu sa svojim prijevozom, vlakom ili busom!
17.11.2010 - lol
svaka čast dečkima
17.11.2010 - hrvoje
Bravo, naklon do poda!
17.11.2010 - Mariovg
svaka pohvala dečki, vidimo se sutra u Vukovaru
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.