06.10.2010

Zahvala učiteljima

Povodom Svjetskog dana nastavnika danas je u Gradskoj upravi održan prijam za učitelje koji su 2010. godine otišli u mirovinu.

Jedanaestero velikogoričkih nastavnica iz osnovnih škola Juraja Habdelića, Nikole Hribara, Eugena Kumičića, Eugena Kvaternika, OŠ Vukovina i srednje Ekonomske škole te jedan nastavnik iz Zrakoplovne škole primilo je zahvale za svoj predani učiteljski rad. Prigodne poklone uručio im je gradonačelnik Dražen Barišić.

učitelj2010.jpg

Gradonačelnik je učiteljima zahvalio na stvaranju grada znanja i uspijeha i svega lijepoga što su ugradili u naše društvo. - Mladim učiteljima i ravnateljima sada treba vaša mudrost koju ste kroz rad stekli pa se nadam da ćete njima pomoći i nastaviti graditi naše društvo i Veliku Goricu - rekao je gradonačelnik Barišić.

Kako je u mirovinu otišlo najviše učitelja iz Osnovne škole Vukovina, točno četiri nastavnice, ravnatelji su se kroz smiješak upitali: "Jel tko ostao u školi raditi?"


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati