26.01.2011

Zagrebačka premijera goričkog autora

U četvrtak 27. siječnja 2011. u 20 sati Kazalište Mala scena ugostit će Kazalište Svarog koje će izvesti premijernu večernju predstavu Čakovečki geodeti velikogoričkog autora Miljenka Muršića.

Čakovečke geodete igraju Maja Vukoja, Jan Janković, Tomislav Svetić i Dubravko Sidor. O izgledu predstave pobrinula se udruga Sintoment – Bernarda Cesar. Glazbu je prilagodila Snježana Špehar, a savjetnici za režiju bili su Boris Kovačević i Martina Čvek.

Ulaznice možete kupiti ili rezervirati na blagajni Male scene po cijeni od 50 kn, a autor je VGdanas portalu ustupio 2x2 karte koje poklanjamo najbržim čitateljima koji nam se jave na nagrade@vgdanas.hr.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a