18.06.2010

Zadnji dan škole

Nakon dugih 180 dana provedenih u školskim klupama školarci su dočekali ljetne praznike. Slijedećeg ponedjeljka škole više neće ispunjavati preko 6000 učenika iz 8 goričkih osnovnih škola i pripadajućih im područnim školama. Isto tako njihovih oko 2000 starijih kolega iz 5 srednjih škola uzimaju predah. Svi oni, izuzev učenika osmih razreda koji čekaju kraj kolovoza za upis u srednje škole, kreću u bezbrižno ljeto i zasigurno zasluženi odmor.

Grad Velika Gorica povodom kraja školske godine organizira za sve učenike večer uz karaoke. Od 18 satiučenicima na ljetnoj pozornici kod kina zasvirat će grupa Zakon šutnje. Upravo oni bit će pratnja odvažnim učenicima koji će se okušati u karaokama. Svojim nastupom večer uz karaoke otvorit će sam gradonačelnik Dražen Barišić.

Uz karaoke druženje će se nastaviti i u Klubu 100 gdje se organizira afterschool party uz besplatan ulaz za mlađe od 18 godina, a stariji će doći na svoje nakon 22 sata.

Evo i jedna prigodna pjesma za sve učenike: Škola je gotova - Zločesta djecaKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati