07.10.2010

Zadnje 4 karte za Let3

Riječka grupa LET 3, jedna od najkontroverznijih i ponajboljih glazbenih skupina u hrvatskoj glazbenoj povijesti, ovoga će petka održati koncert u Klubu 100.Ulaznice za koncert se mogu kupiti u pretprodaji u Klubu 100 po cijeni od 40 kuna odnosno na dan koncerta po 50 kuna. Također, svi oni koji na dan koncerta pokažu svoju kartu s kazališne predstave Kiklop, u kojoj glume članovi benda, kartu će dobiti po cijeni od 40 kuna.

VGdanas, u suradnji s Klubom 100, još danas i sutra dijeli po dvije karte za koncert. Dvoje najbržih koji nam pošalju svoje podatke na email adresu nagrade@vgdanas.hr dobit će po jednu kartu. Jučer su to bili Vedran i Ivan, karte vas čekaju na ulazu na koncert.
Komentari
07.10.2010 - urednik
Danas su najbrže bile dvije Maje. Onima koji su poslali mejlove prije objave teksta ne možemo priznat sudjelovanje, al lukavo igrate :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife