03.03.2011

Za vikend fašničko ludovanje

Vladavina Maškara svoj vrhunac doživjet će ovaj vikend kada počinje prava parada maskirane povorke. 102. Turopoljski fašnik i ove godine zašarenit će goričke ulice.

U subotu nas očekuje Veliki fašnik na kojemu će sudjelovati 37 grupa. Povorka od otprilike tisuću ljudi krenut će od Školske ulice predstavit se ispred hotela Bijela ruža te nastavit do Trga Franje Tuđmana gdje će se u velikom šatoru nastaviti ludorije, šale i druženja. 

Za zabavni dio programa pobrinut će se grupa Zakon šutnje, Žiga i Bandisti i grupa Kings, a cijeli program vodit će Fašnikovi ministri, Vid Balog i Davor Dretar Drele. U 19 sati bit će održano suđenje Princu Fašniku koji je uveo nered i ludarije u ovo fašničko vrijeme.

Nedjelja će biti posvećena najmlađima te će, uz pratnju Ivanke Mazurkijević, biti proglašene najbolje predškolske i školske grupe, pojedinačne maske, parovi i skupine. Za zabavni dio programa pobrinut će se plesni klub Megablast.

Naravno ni ove godine neće izostati glavni likovi Turopoljskog fašnika, Luk, Žir i Pajcek, a na Vama je da pripremite maske i pridružite se veselom karnevalu jer upravo sada možete biti što god poželite i zapamtite, bedaki noriju vsaki dan a pametni na fašnik!!!


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati