17.08.2010

Za domove 1,9 mil. kuna

Za uređenje, društvenih, sportskih i vatrogasnih domova proračunom Grada Velike Gorice za ovu godinu osigurano je milijun i 900 tisuća kuna.

Adaptacije se rade u fazama, a u prvoj fazi završena je obnova sedam domova: MO Velika Mlaka, vatrogasni i sportski dom; u vatrogasnom domu uređen je ulaz, a u sportskom domu obnovljeno krovište s novim pokrovom. MO Donja Lomnica, društveni i sportski dom; u društvenom domu uređen je sanitarni čvor, a u sportskom uređena fasada doma. MO Šiljakovina, društveni dom; ožbukana je dvorana doma, napravljeni elektoinstalacijski radovi i uređeno pola dvorane doma.MO Kuče, društveni dom; obnovljeno je krovište doma s novim pokrovom. MO Velika Buna, dom u M. Buni; obnovljeno je krovište. Za te radove ukupno su utrošene 534.000 kuna.

U tijeku je druga faza, odnosno izvođenje adaptacijskih radova na 11 društvenih, sportskih i vatrogasnih domova u MO Gradići, MO Strmec Bukevski, MO Kobilić, MO Turopolje, MO Cerovski vrh, MO Vukovina, MO Markuševec, GČ Kurilovec, MO Kosnica, MO Bapče i MO Bukovčak. Za drugu fazu predviđena sredstva iznose oko 506.000 kuna.

izvor: Večernji list


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati