09.03.2010

Vraća se zabrana pušenja u kafićima


Za mjesec dana će u kafićima koji nemaju dopuštenje Ministarstva zdravstva biti zabranjeno pušenje. Tada završava šestomjesečno prijelazno razdoblje Zakona o ograničenoj uporabi duhana koju su prošle jeseni ugostitelji uspjeli dobiti od Ministarstva. Ministar zdravstva Darko Milinović rekao je kako odgode primjene zakona više neće biti.

Kafići do 50 kvadrata će moći u cijelom prostoru biti 'pušačka zona' pod uvjetom da zadovoljavaju visoki standard ventilacijskog sustava koji je zakonom određen, piše Večernji list. U većim kafićima će se smjeti pušiti u 10 do 20 posto prostora. Zlatko Puntijar, predsjednik Ceha ugostitelja, smatra da će na jesen biti puno više zahtjeva za pušenje u kafićima, a do sada ih je bilo samo 16.

izvor: 24sata.hr


Komentari
10.03.2010 - mariovg
Hvala Bogu da će opet zabraniti pušenje i da mi roba opet neće smrditi kada odem na piće
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati