20.01.2011

Vodimo vas u kazalište

I danas nastavljamo s darivanjem karata za događanja u Gradu. Dvoje najbržih čitatelja, i njihovu pratnju, koji nam se jave na email adresu nagrade@vgdanas.hr vodimo na predstavu Scene Gorica Kiklop čija izvedba će se održati sutra. Dakle dijelimo 2x2 karte, a sve što treba je javiti se na naš email.

Predstava Kiklop kazališta Scena Gorica nastala je pod režiserskom palicom Ivice Buljana, u adaptaciji Gorana Ferčeca, a nose je mladi glumac Marko Cindrić, iskusni Frano Mašković te energični član Leta 3 Zoran Prodanović Prlja kao Kiklop. Bučnu i energičnu, i posve neobičnu, predstavu možete pogledati u Gorici još sutra, u petak 21. siječnja, s početkom u 20 sati u Kinu Gorica.Komentari
20.01.2011 - urednik
Karte su otišle Ani i Ani. Ana provjerite mejl :)
20.01.2011 - ko ko
mozartove kugle sa sanaderovom gavom hahahaha
20.01.2011 - da da
manda ovo nije fejs ali ja lajkam spot :-)))
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati