06.11.2010

VL o izvješću o radu

Za uređenje društvenih, sportskih i vatrogasnih domova na području Velike Gorice iz proračuna je u prvih šest mjeseci izbrojano više od 272.000 kuna. Za njihova izvanredna održavanja i blagajne je iscurila još dodatna 161.000 kuna.

Izgradnja rasvjete na tri kombinirana igrališta stajala je Velikogoričane 247.000 kuna, dok su  "radi zaštite djece i bezbrižnijeg igranja" ograđena tri dječja igrališta - u Plesu, Rakarju i Ščitarjevu - za cijenu višu od 155.000 kuna. Podaci su to pobrojani i popisani u polugodišnjem izvješću o radu gradonačelnika Dražena Barišića.

U svom drugom izvješću gradonačelnik je popisao sve uspjehe - što svoje, što one koji uopće nisu njegova zasluga.

Ponosan je gradonačelnik naročito na činjenicu da su u gradu formirane dvije radne zone - Rakitovec, koja je, doduše, formirana Vladinom donacijom zemljišta, i zona Vukovinsko polje.

Napokon je riješen problem nastave koja se u Osnovnoj školi Vukovina održavala u tri smjene, i to otvaranjem nove učionice. U izvješću o šest mjeseci rada gradonačelnik Barišić nije zaboravio spomenuti da je bio među prvima u karlovačkoj bolnici kada su velikogorički školarci, putujući na maturalac, doživjeli prometnu nesreću, niti da je velikogoričke četvorke darivao za rođendan sa 10.000 kuna, kao što nije zaboravio da je slavio stoti rođenan s našom sugrađankom Katarinom Sertić.

U prvih šest mjeseci uređeno je asfalitrano, rekonstruirano, 28 gradskih cesta i pješačkih staza. Ukupno je uređeno prometnica 3850 četvornih metara, dok je 317 četvornih metara uređenih pješačkih staza.

autor: Lana Kovačević / Večernji list


Komentari
06.11.2010 - Ja i ja
Zaboravio je da je bio ma svim domjenicma i svim kulturnim i sportskim dogadajima ali samo 5min toliko je dovoljno da ga slikaju pa da poslije slike moze objaviti bozic
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati