11.10.2010

Vještine pregovaranja

Znate li što je pregovaranje i kako uspješno pregovarati? Kako poboljšati svoje prodajne vještine? Koji su ključni faktori uspješne komunikacije? Ostvarujete li povjerenje i odanost kod kupaca? Želite li odgovore na ova pitanja, onda je dvodnevni seminar „Vještine pregovaranja i govorne vještine“ u organizaciji VG Poduzetničkog centra d.o.o. baš ono što Vama treba!

Seminar je namijenjen poduzetnicima koji veliki dio svog poslovanja ostvaruju putem izravne ili neizravne komunikacije s klijentima, odnosno kupcima. Cilj ovog seminara je upoznati sudionike sa procesom pregovaranja; od pripreme do pregovora, te skrenuti pozornost  na važnost i ulogu dobrih govornih vještina prilikom sklapanja novog posla. Stoga je ovaj seminar namijenjen svima onima koji stalno ili povremeno sudjeluju u pregovaranjima, neovisno da li je riječ o pregovorima nabave, prodaje ili realizacije projekta.

Osvježite svoja znanja i testirajte svoje pregovaračke i govorne vještine 21. i 22. listopada 2010. godine. Seminar sufinanciraju Grad Velika Gorica i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva pa je u cijelosti besplatan za poduzetnike.

Zbog ograničenog broja polaznika, svi zainteresirani obavezno moraju unaprijed prijaviti svoje sudjelovanje u VG Poduzetničkom centru d.o.o, na broj telefona 6262-800, zaključno do 19. listopada. Više informacija o seminaru je dostupno i na www.poduzetnicki-centar.hr.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.