Viva´s bar i Aquaviva water shop

Na mjestu Liquid Bara, na staroj adresi na Zvonimirovoj 9, u Velikoj Gorici zaživio je među prvima u Hrvatskoj Viva's Bar - Aquaviva – Water Shop Velika Gorica.

Sigurno se pitate što to točno znači?! E pa to znači da osim ugodnog druženja s frendovima u Viva´s baru možete DOĆI PO SVOJU AQUAVIVA BOCU VODE po promotivnim cijenama -1 boca (18,9 l) za 32,50 kn. Aquaviva je voda bez kamenca, izbalansirana optimalnom količinom minerala-soli kalcija i magnezija, oligoelemenata, meka, lagana, i kristalno čista.


Vjerujemo da ćete se uvjeriti u profesionalnost i ljubaznost osoblja, a aparat za svoju Aquaviva vodu se dobije besplatno na 10 dana plus jedna boca vode od 5 galona (18,9 litara) također GRATIS.


Prvi put smo si naručili da nam dostave na kućni prag. Dostava je za privatne i za poslovne prostorije. Svoj aparat možete naručiti u call centru na broj 0800 0899, jedan predivan glas zapisati će Vaše podatke i u roku par dana stiže na Vašu kućnu ili poslovnu adresu Vaš vlastiti primjerak Aquaviva aparata za vodu na probu i to, ponavljamo, 10 dana besplatno plus jedna boca vode (18,9 l) potpuno besplatno!


aquaviva.jpg
KLIKOM NA SLIKE NARUČITE SVOJ AQUAVIVA APARAT I VODU!


Liquid bar se tako potpuna preobrazio i postao Viva´s Bar,
a njemu moći ćete se učlaniti u klub potrošača Modus Privilegium i dobiti štednu karticu, te ostvariti neke od mnogobrojnih popusta u RH.

Novosti iz Viva´s bara pratite na našoj Facebook grupi, a svakako nas dođite posjetiti, upoznajte se s Aquaviva brandom, popijte piće u novouređenom prostoru, zaigrajte biljar, prosurfajte netom i postanite dio Viva´s bar priče u nastajanju. 


Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati