21.05.2010

Viva´s bar

Dragi Velikogoričani! Uskoro u prostorijama Liquid Bara, na staroj adresi na Zvonimirovoj 9, u Velikoj Gorici zaživit će među prvima u Hrvatskoj Viva's Bar - Aquaviva – Water Shop Velika Gorica.

Sigurno se pitate što to točno znači?! E pa to znači da osim ugodnog druženja s frendovima u Viva´s baru možete DOĆI PO SVOJU AQUAVIVA BOCU VODE po promotivnim cijenama -1 boca (18,9 l) za 32,50 kn. Aquaviva je voda bez kamenca, izbalansirana optimalnom količinom minerala-soli kalcija i magnezija, oligoelemenata, meka, lagana, i kristalno čista.

Vjerujemo da ćete se uvjeriti u profesionalnost i ljubaznost osoblja, a aparat za svoju Aquaviva vodu se dobije besplatno na 10 dana plus jedna boca vode od 5 galona (18,9 litara) također GRATIS.

Prvi put smo si naručili da nam dostave na kućni prag. Dostava je za privatne i za poslovne prostorije. Svoj aparat možete naručiti u call centru na broj 0800 0899, jedan predivan glas zapisati će Vaše podatke i u roku par dana stiže na Vašu kućnu ili poslovnu adresu Vaš vlastiti primjerak Aquaviva aparata za vodu na probu i to, ponavljamo, 10 dana besplatno plus jedna boca vode (18,9 l) potpuno besplatno!

Liquid bar uskoro očekuje potpuna preobrazba kako bi zaživio kao Viva´s Bar, a njemu moći ćete se učlaniti u klub potrošača Modus Privilegium i dobiti štednu karticu, te ostvariti neke od mnogobrojnih popusta u RH, uključujući i popust prilikom kupnje vode u Aquavivi i Viva's barovima.

Promotivni članakKomentari
17.07.2010 - ice caffee
ima
21.05.2010 - Viva's bar
Aquaviva aparat ima vruću i hladnu vodu. Evo baš sad sam si napravio nescaffe drito iz vruče vode (ugrijana voda na cca 95 C)..........."neke se stvari nemogu kupiti novcem".....hahahah. Veliki pozdrav,Vaš Viva's Bar V.G.
21.05.2010 - hulk fuc
to je odlično, već zovem..
21.05.2010 - tajlanđanka
naaaaaaaaaaajn :)))))
21.05.2010 - vanilla_kok
jel imaju i toplu vodu!? :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a