29.06.2010

VIS Jane se spremaju za Kinu

Bude li sreće, Velikogorički vokalno-instrumentalni sastav Jane putuju na Svjetsku olimpijadu zborova u Kinu. Djevojke čiji je glas postao simbol Turopolja proteklih pet godina s različitih natjecanja u svoj su kraj donijele brojne zlatne medalje i priznanja, a za ovogodišnji odlazak trebaju riješiti još jednu veliku stvar - prikupiti novac.

Zbog toga u petak će u restoranu “Za vašu dušu” u Okujama, zajedno s Dragom Rubalom, prirediti feštu i pokazati što znaju. Karte kojesu 70 kuna možete kupiti u pivnici Turopolje i u caffe baru Vlak na Tržnom centru, a kupnjom ulaznice pomažete Janama da u Kini osvoje još jednu – sigurni smo – zlatnu medalju. (lk/vlm)


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura