25.11.2010

Vinska princeza

Članovi Upravnog odbora Udruge vinogradara i vinara ¨Grozd¨ Velika Gorica napokon su odabrali novu Vinogradarsko vinsku princezu Vukomeričkih gorica, koja će promovirati Udrugu i vina Vukomeričkih gorica. Slijedećih godinu dana ovu laskavu titulu nositi će Petra Skenderović iz Vrhovlja, točnije iz Dragonožca.

Petra je završila Upravnu i Birotehničku školu, a sada je studentica druge godine Pravnog fakulteta u Zagrebu. Rođena je 1991. godine i aktivni je član Kulturno umjetničkog društva ¨Vrhovje¨ župe Dubranec, a član je i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dragonožec, gdje je i član Upravnog odbora. U Dragonožcu je odnedavno osnovan ženski nogometni klub u kojem također trenira.

Kako sama kaže, aktivna je na svim događanjima na području Vukomeričkih gorica. Službeno predstavljanje i proglašenje održati će se 27. studenoga u subotu na 6. Vinogradarsko vinskom balu Vukomeričkih gorica na Ključić brdu.

vinskaprinceza2011.jpg

Budući da ove godine velikogorički vinogradari i vinari nisu imali svoju kandidatkinju za Vinsku kraljicu Zagrebačke županije nadaju se da će Petra nakon druženja sa njima steći potrebna znanja i iskustva da im osvoji tu titulu.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati