17.12.2009

Vinari pomažu

Predblagdansko vrijeme je i vrijeme darivanja, pa se tako i velikogorička Udruga vinogradara i vinara i ove godine odlučila na humanitarnu akciju darivanja siromašnima.

Naime, u sklopu ovogodišnje proslave Martinja na Ključić brdu održana je i likovna kolonija, a nastali radovi ponuđeni su na veoma uspješnoj aukciji slika održanoj na 5. Vinogradarsko-vinskom balu Vukomeričkih gorica.

Ovim putem još jednom veliko hvala i našim velikogoričkim likovnim umjetnicima, koji nesebično sudjeluju na brojnim likovnom kolonijama širom lijepog našeg Turopolja - poručili su članovi udruge Grozd.

grozd1.jpg

Prikupljena sredstva na prijedlog Centra za socijalnu skrb Velika Gorica, primile su četiri obitelji slabijeg imovnog stanja iz Kravarskog, Hotnje, Turopolja i Ribnice. Napomenimo da su vinogradari Vukomeričkih gorica svoju plemenitost na sličan način iskazali i pretprošle godine.


Komentari
18.12.2009 - urednik
nemam niš o tome. da nije malo prehladno za jahanje?!
18.12.2009 - debilander & bu
Jura,nekakova udruga Huron pripravla za zutra,valda,nekakovo terapijsko jahanje v fabijančičeve.Jel imaš kaj o tem?
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati