02.12.2010

Vikend u Srcu

Disco Club Srce ovoga vikenda nastavlja s novim programom Friday Lights Night koji se održava u petak dok će subotu obilježiti Somersby party.

Friday Night Lights petkom program je kojim zaboravljamo radni tjedan iza nas. Sva pića su po cijeni od 10 kuna cijelu noć, a do 1 sat iza ponoći ulaz u klub je slobodan. Za dobro raspoloženje brine se DJ Igor koji ispunjava glazbene želje.

Subotnji Somersby party također će vodit DJ Igor s izborom najaktualnije domaće i strane glazbe, a Somersby hostese će nagraditi posjetitelje s poklonima. I ove subote od 22 do 24 sata vrijedi Happy hour, a do ponoći uz flyer, koji možete naći u velikogoričkim kafićima, ulaz je slobodan.

Sponzorirani članak


Komentari
03.12.2010 - jamesbond
vg danas trebali bi pratiti i reklamirati birceve po zagrebu da ovi cobani mogu
02.12.2010 - lala
otvoriš novosti i od 15 članaka 2 o bircevima. a o zagrebanciji da ne pričam...pol portala žena zna kad ju muškarac vara,ova se ne bi slikala gola, a ove stare vijesti...toliiko o kvaliteti. ovaj portal se barem trudi samo pisati o vg i okrenut je mladima, vi bi samo politiku i udri sa vrijeđanjima
02.12.2010 - cool232
ko ti kriv sto čitaš samo te vijesti, ima drugih stvari na portalu al vidim da ti komentiras samo kad su birtije u pitanju :)
02.12.2010 - I da i ne
Hebote ovaj portal je posto mjesto na kojem se reklamiraju samo goricke birtije pre strasno znas kak me zanima kaj je u srcu ili u stotki ili hipu pa daj se malo ugledajte na portal zagrebancija puno su jaci od vas jel se bave ozbiljnim temama a ne birtijama
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife