15.11.2010

Vijesti iz kuglane

Kuglači Radnika, slično kao i rukometaši, za dlaku su poraženi i to od aktualnih prvaka države. Iako su domaći srušili rekord dvorane, Zadrani su bili bolji u 8. kolu 1.hrvatske kuglačke lige, i sa samo 3 čunja srušenih više odnijeli pobjedu na Radniku (3634:3637). Iako su kuglači Radnika na pretposljednjem mjestu ljestvice, to se može promijeniti već u sljedećoj utakmici, kada gostuju u Plitivicama kod KK-a Velebit.
 
Mladi «šljakeri» pak u zadnje vrijeme bilježe uspjehe. Tako su kadetkinje KK Radnik Marta Klasnić i Darija Filipančić na nedavnom prvenstvu za parove u Pakracu u kategoriji U-16 osvojile odlično drugo mjesto. Ovog vikenda na turniru u Pongračevu u kategoriji U-9 Ana Klasnić osvojila je 1.mjesto.

Na istom turniru u kategoriji U-16 Matej Gajić Bukljaš bio je zlatni, kao i Josip Kramer u kategoriji U-18, dok je iza njega, na drugom mjestu, završio također «šljaker» Karlo Milinković.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO