10.03.2011

Vijeće za kriminilitet održalo treću sjednicu

Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Velike Gorice održalo je jučer svoju treću sjednicu. Na ovoj sjednici članovi Vijeća raspravljali su o stanju i kretanju kriminaliteta u Gradu Velikoj Gorici sa posebnim osvrtom na kriminalitet mladih.

U usporedbi sa prošlom godinom, načelnik Policijske postaje Velika Gorica, gospodin Evelin Mustapić, stanje u našem gradu ocijenio je vrlo dobrim što predstavlja važnu informaciju za razne dionike u našoj lokalnoj zajednici.

vijećekrim.jpg

Predstavljena je kampanja Cuga je tuga i nadolazeće aktivnosti vezane uz prevenciju pijenja kod mladih – premijera predstave Mamurluk i TV spota „Dan poslije“ koje Grad Velika Gorica provodi u suradnji sa Udrugom Kultura nova.

Vijeće za prevenciju kriminaliteta nastavlja i dalje sa svojim radom te dosadašnje aktivnosti upotpunjuje osnivanjem radnih skupina koje će operativno provoditi razne aktivnosti vezane uz prevenciju kriminaliteta u našem gradu.

Prijedlog Vijeća je i  osnivanje dviju radnih skupina – „Promet i lijepi grad“ te „Djeca i mladi“. U svakoj radnoj skupini djelovati će predstavnici policije i grada te ostali relevantni stručnjaci.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a