24.02.2011

Vijeće o urbanističkom planu Velike Mlake i Kušanca

Nakon dvomjesečne stanke sljedećega tjedna ponovno će se sastati Gradsko vijeće Grada Velike Gorice. Sjednica će se održati u srijedu, 2. ožujka, u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Vijećnici će, uz uvijek zanimljiv aktualni sat, raspravljati o Urbanističkim planovima uređenja Gospodarske zone „Kušanec-istok“ i naselja Velika Mlaka koji će definirati daljni razvoj ovih područja grada.

Gradska uprava ozbiljno je shvatila i elementarne nepogode i katastrofe koje se događaju diljem svijeta pa će raspraviti i dokumentima Procjene ugroženosti stanovništva, materijalnih i kulturnih dobara i okoliša od katastrofa i velikih nesreća,  Analize stanja sustava zaštite i spašavanja te Izvješća o stanju okoliša i podzemnih voda nakon rujanske poplave.

Vijeće treba dati i suglasnost na Statut Javne vatrogasne postrojbe Velika Gorica te usvojiti prijedloge sudava porotnika na Županijskom i Općinskom sudu u Velikoj Gorici.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.