04.06.2010

Vijeće krajem srpnja

Budući da se i gradonačenik Dražen Barišić (HDZ) i njegova oponentica Vesna Fabijančić-Križanić (SDP) zajedno s još pet članova smatraju Skupštinom trgovačkih društva, paralelno upravljanje gradskim tvrtkama nastavit će se još 53 dana!


Iduću sjednicu Gradskog vijeća Velike Gorice, naime, predsjednik Goran Beus Richembergh (HNS) sazvao je tek 27. srpnja, odnosno u zadnji tren jer 28. srpnja istječe zakonski rok od tri mjeseca unutar kojeg se sjednica mora održati ili će se raspustiti Vijeće. Na toj bi sjednici HDZ-ova koalicija s deceovcima, koji su prešli iz SDP-ova u HDZ-ov tabor, trebala preuzeti većinu u Vijeću te formirati novu skupštinu. Lijevoj koaliciji taj scenarij, naravno, ne odgovara pa je šef Vijeća iskoristio mogućnost i odredio najkasniji mogući datum za iduću sjednicu. Pritom je, međutim, prekoračen rok za donošenje odluke o plaćama gradonačelnika i zamjenika, koji istječe 11. lipnja. A vijećnici će očito morati i pomicati datume godišnjih odmora.


izvor: www.vecernjilist.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati