23.03.2011

Video: Velikogoričanina policija vezala dok je imao napad epilepsije

Velikogoričanin Marko Štefanec pobudio je interes javnosti nakon objave snimke u kojoj je snimljen kako dobiva epileptični napad za vrijeme privođenje interventne policije. Policija se u najmanju ruku nije snašla, a šokantna snimka bespomočnog 21-godišnjaka zavezanih ruku ukazala je na katastrofalno nesnalaženje interventne policije u ovome slučaju.

Sve se događalo za vrijeme proslave pobjede Dinama nad Hajdukom pa su Štefanca policajci ocijenili kao huligana koji pravi nerede. Iako je na njegovo stanje tijekom privođenja upozoravala djevojka policija je procijenila da mladić glumi napadaj.

Priča je to koje su se držali i nakon što se ispostavilo da se radilo o pravom napadu epilepsije, a Štefanec nakon svega najavljuje tužbu protiv MUP-a. Cijelu priču snimio je i pratio Index.hr na kojemu se možete više informirati o ovome slučaju, a mi prenosimo video snimku samog događaja i intervju s novinarkom Index.hr-a.
Upozoravamo da bi vas snimka napadaja mogla šokirati, a preporučamo da se informirate o ovoj bolesti kako bi znali pružiti prvu pomoć u ovakvim slučajevima.Komentari
26.03.2011 - urednik
komentari o spolnom općenju s članovima uže obitelji su uklonjeni
26.03.2011 - milojko
Mito ti si neki zivi podmiceni pandur zato si si i nadjeno ime Mito i (korupcija) Jurek i Tomi su ti rekli samo istinu kakva je policija i ova korumpirana i lopovska vlast za koju ti radis i dobivas redovnu placu a ne za dobrobit naroda nego.nego za lopove koji sa policijom dirigiraju protiv postenog naroda.sram te bilo.
25.03.2011 - jurek 1
Mito znači ti si drot ,samo pare cicate od poštenog naroda,lopovima koji su na vlasti objezbjeđujete plače kao i sebi... prodane duše...
23.03.2011 - .......
to nije u najmanju ruku nesnalaženje interventne policije nego čisti kretenizam...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.