06.05.2010

Vgdanas paintball kup


VGdanas paintball kup održat će se 15. svibnja na terenima Paintball kluba Sparta na ranču Kurilovec. Turnir je amaterski i otvoren za sve Velikogoričane.

Timovi se sastoje od 4 igrača, a maksimalan broj timova je ograničen na 20. Natjecanje će se odvijati kroz dvije faze. Prva faza je natjecanje unutar skupina kojih će biti četiri, a svaka sadrži pet timova. Unutar skupina igrat će svatko sa svakim i ostvarivati bodove. Dva najbolja tima iz svake skupine nastavljaju natjecanje. Natjecanje će se nastaviti na ispadanje kroz osminu finala, četvrtfinale, polufinale, borba za treće mjesto i finale. Borbe će biti Capture the flag odnosno na zastavu, a igrači koji uspije ugrabiti i vratiti zastavu dobit će besplatno piće na šanku.

Borbe kroz prvu fazu natjecanja odvijat će se paralelno na dva terena, a svaku borbu pratit će dva suca. Druga faza natjecanja odvijat će se na jednom terenu i sudit će četiri suca. 

Prijava tima je 500 kuna i u tu cijenu je uključeno sudjelovanje na turniru, markeri(puške), zaštitna oprema(maske,prsluk) i 1000 kuglica po ekipi. Timovi laki na okidaču moći će nadopuniti kuglice za cijenu od 100 kuna za 500 kuglica. Za drugu fazu natjecanja na ispadanje svaka ekipa će dobiti besplatno 200 kuglica po borbi(200 za osminu, 200 za četvrtfinale...), a naravno i ovdje je moguće kupiti dodatne kuglice.

Za najbolje će biti osigurane prigodne nagrade(sponzora i slično), a najbolji će imati i vječnu slavu kao pobjednik prvog VGdanas paintball kupa.

Ekipe koje ispadnu u prvoj fazi natjecanja moći će neiskorištene kuglice iskoristiti u slobodnim borbama na drugom terenu, a taj teren će biti slobodan i za igranje paintballa posjetitelja. Također za posjetitelje će biti organizirane prigodne igre kako bi se i oni zabavili (gađanje mete, upucaj frenda itd).

Okupljanje timova zakazano je za 10 sati, a prve borbe započet će u 11 sati (ili ranije ako se svi okupe).

Na mjestu održavanja turnira moći će se kupiti pića i hrana s roštilja po popularnim cijenama, a cjelodnevni program bit će popraćen glazbom dj-a. Prostor za odmor je u hladu, bit će stolova i stolica za sjest te chillfloor za izležavanje na tepihu. Sve skupa cjelodnevni izlet u prirodi.

Popis prijavljenih timova možete pratiti ovdje, a bit će što redovitije ažuriran. Prijave i uplate vrše se u Caffe baru Udarnik, Caffe baru Passage, Orange baru i Klubu 100.


Komentari
07.05.2010 - CoDK|gavranxyz
ko predje granicu od 2.0 promila, farba! :)
07.05.2010 - CoDK|Bambo_Ocha
Bit ce to bogme vatreno , ako ne na terenu onda na sanku sigurno :p P.S.:Nego jel mogu donijet ogradu,dve da mi ekipa pofarba :DDD
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati