19.11.2009

VG Humanitarac


Razmišljate li večeras o odlasku na piće ili u potragu za zabavom navratite i do Kluba 100 u kojemu se održava zabavno humanitarna večer za jedanaestogodišnju Josipu.

Zajednica mladih Trag u beskraju iz župe Sveta Tri Kralja (Donje Lomnica, Petrovina, Gradići) organizirator je ove akcije. Večer se organizira kako bi se prikupila sredstava za djevojčicu koja boluje od cerebralne paralize te joj je potrebna financijska pomoć za terapije. Kupnjom ulaznice od 20 kn napraviti ćete više za Josipu od cijelog zdrastvenog sustava.

Za glazbeni dio zadužen je bend koji će zasvirati poznate nam pop i rock stvari. Dođite, podružite se i zabavite radeći dobro djelo.
Komentari
19.11.2009 - cool232
ajmo svi! ipak smo mi Turpoljci oduvek bili plemeniti :P
19.11.2009 - jamesbond007
ajmo ljudiiii
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura