20.05.2010

VG Hip Hop Elements


Savjet mladih Grada Velike Gorice i udruga Underground Hip Hop VG pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice od 21.-22.05. organiziraju program pod nazivom VG Hip Hop Elements. Projekt je svojevrsni nastavak na prošlogodišnji projekt udruge UHH VG pod nazivom Vg Hip Hop Open Air. Cilj projekta je predstaviti sva 4 elementa hip hopa na jednom mjestu.
   
Prvi dio programa održat će se u petak 21.05. od 22h u klubu 100, na kojem će nastupiti gorički i zagrebački hip hop izvođači. Nastupaju: Target (Zg), Magellano (Zg), Muha (VG), JuxXx (VG), Cross (VG), Robbie Digital (VG), Jizzy (VG), M_Seven (Zg), Hiperr (VG), te gorički B-boy kolektiv I.B.C.B. Za glazbu će biti zaduženi DJ-i, Robbie Digital i Steeya.
   
Drugi dio programa počinje sutradan  u subotu 22.05. od 11h, crtanjem grafita na toplani u blizini Trga Stjepana Radića. Osim crtanja grafita, organizira se i spontana roštiljada kojoj će se moći pridružiti i drugi mladi iz Velike Gorice. Na licu mjesta do 12 sati skupljat će se prilozi prisutnih i pribaviti sve potrebno za realizaciju roštiljanja. Subotnji program trajat će do kasnih posljepodnevnih sati.

Ovim putem pozivamo sve sugrađane, posebno one mlade, da posjete ovaj program, jer u ovakvom jedinstvenom događaju u našem gradu, imaju priliku uživati samo jednom godišnje.


Svojevrsnu hip hop himnu Velike Gorice poslušajte dolje!
Komentari
23.05.2010 - vanilla_kok
imamo i ivanu bamfić i šumicu!! :)
20.05.2010 - AJ
Target u turopoljskoj prijestolnici?! Nice...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife