02.10.2010

Velikogoričanka među Top25 Gentlemans Choice-a

Gentleman´s Choice 2010 proglasio je 25 najljepših djevojaka ispod 25 godina iz ex-Yu regije. Kandidatkinje su glasove dobivale preko Facebook stranice od samih korisnika preko lajkova. Vijest o izboru prenijeli su svi hrvatski i regionalni internetski portali kao i drugi mediji, a ukoliko ste pažljivo gledali mogli ste zapaziti i jedno velikogoričko lice.

Među Top25 djevojaka našla se i Ines Katarina Suša iz Kurilovca, studentica ekonomije, s kojom smo porazgovarali o ovome izboru.

- Inače me ne zanima manekenstvo i ne bavim se time iako me mnogi nagovaraju.
Ja se nedam, ali tko zna. Još sam mlada - kaže Ines Katarina.

Na izbor za Gentelman´s Choice nije se sama prijavila već je prijatelj stavio njenu sliku na stranicu te ju nagovorio da ju ostavi tamo. - Pristala sam jer sam bila sigurna da neću u prvih 25 zbog velike konkurencije. No eto pogriješila sam - kaže Ines Katarina.

ineskatarina.jpg

- Laska mi izbor, tim više što su sve cure uglavnom manekenke i modeli i imaju profesionalne slike. Moje su uglavnom slikane mobitelom i uzete sa facebook profila - odgovara na naše pitanje da li joj laska nova titula "Top25 djevojke".

Upitali smo ju i kakve su reakcije okoline i otvara li to ovo poslovne mogućnosti. - Dosta me ljudi prepoznaje i uglavnom su pozitivni komentari. Nudili su mi već slikanja za neke naslovnice, ali nisam odmah pristala. Sada bi trebao opet biti neki fotosession u sklopu ovog izbora, ali to još ništa nije sigurno - kaže Ines koju možete često vidjeti i kao hostesu na događanjima u Zagrebu.

Ines je studentica druge godine stručnog studija Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a o svojim hobijima i slobodnom vremenu kaže: "Inače se bavim hostesiranjem, vježbam u teretani, volim izlaziti i družiti se s prijateljima, a tu je i dečko koji je trenutno moja zaokupacija".Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife