10.03.2010

Veliki koncert za Kumičić


U nedjelju 14. ožujka, u dvorani srednjih strukovnih škola održat će se koncert „Našoj školi s ljubavlju“, s početkom u 19h, na kojem će nastupiti brojne estradne zvijezde kako bi se prikupila sredstva za kupnju garderobnih ormarića OŠ Eugena Kumičića.

Na koncertu će nastupiti Ivana Banfić, Crvena Jabuka, Jacques Houdek te Vis Emanuel, koje su angažirali njihovi nekadašnji učitelji, s obzirom da je većina njih pohađala tu istu školu.

Osim pjevača u pomoć su priskočile i Ivana Mišerić, voditeljica na radiju „Antena Zagreb", te Elizabeta Homsi, urednica zabavnog programa HTV-a na čiji su se poziv ovoj akciji odazvali Luka Nižetić i Lana Jurčević, koji će također nastupiti pred Velikogoričanima.

„Ideja koja nas je pokrenula jesu te teške učeničke torbe jer uz sve udžbenike i bilježnice učenici moraju nositi tenisice za razred, opremu za tjelesni, pribor za likovni, kutiju za tehnički, i htjeli smo te torbe rasteretiti jer im sve te stvari ne trebaju svaki dan kod kuće“- kaže Snježana Pavić, ravnateljica OŠ Eugena Kumičića.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 25 kn, a osim što ih učenici mogu kupiti u Kumičićevoj školi, prodavat će se tokom tjedna i u goričkim kafićima Lotusu, Kaktusu, kafiću Passage, te u frizerskom salonu GM. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po cijeni od 30kn.

Na prethodnim akcijama Božićnog sajma gdje su djeca i roditelji izrađivali prigodne poklone, i organizirali prodaju kolača, također je prikupljan novac za nabavu ormarića, ali je skupljeno tek za 150 njih. Organiziranje koncerta na kojem bi nastupili učenici iz bivših generacija pod geslom „Škola nam je dala znanje,vratimo što najbolje znamo“ pokazalo se pravom idejom, kaže ravnateljica Pavić, i nastavlja kako svi zainteresirani za donacije mogu javiti u školu, te poziva bivše, ali i sadašnje učenike, i sve Velikogoričane da kupnjom ulaznice daju svoj doprinos, i dođu uživati u koncertu.

icKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife