14.08.2010

Velika Gospa u Vukovini

Kao i svake godine Vukovina je na blagdan Velike Gospe mjesto susreta tisuća velikogoričana koji dođu pohoditi ovo marijansko svetište. Svete mise održavat će se u 7, 9, 11 i 18 sati, a upravo ova u 11 sati središnje je misno slavlje, na nogometnom igralištu iza crkve, koje okuplja najveći broj vjernika.

Za one koji će se u Vukovinu uputiti radi zabave ponovno se neće razočarati. Kao i svake godine svirati će niz bendova na svojim "punktovima", a tradcionalna turopoljsko/sajamska jela s roštilja, kotlovina, gulaši i slična zasigurno će otvorit grla i za poneko piće. Oprezno vozite!

Jutarnje mise moglo bi pokvariti loše vremenske prilike, najavljuju prognostičari. Tokom prijepodneva mogući su lokalni pljuskovi i grmljavina dok se razvedravanje i poboljšanje vremena očekuje u poslijepodnevnim satima.

Ponavljamo još jednom da će u vremenu od 10 do 14 sati glavna prometnica kroz naselje Vukovina biti zatvorena za promet, pa ukoliko putujete prema Sisku koristite se dionicom autoceste od V.Gorice do Buševca.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura