16.11.2009

Vedute i skulpture


"Vedute i skulpture" naziv je izložbe koja je danas otvorena u izložbenom prostoru Pučkog otvorenog učilišta. Autor Smiljan Holy ovom izložbom skulptura i veduta u akvarelu predstavlja svoje radove  nastale u posljednje tri godine.

Posebnost izložbe je svakako što gledajući radove promatrač se može smjestiti na mjesto njihova nastanka. To je stoga jer radovi vjerno prenose arhitekturu i atmosferu sa gradskih trgova i ulica Velike Gorice i Zagreba.

sholy1.jpg


Otvarajući izložbu tajnik Hrvatskog društva vizualno likovne kulture mr. Ante Živković za izložbu je rekao: "Slikar je nadahnut motivima Velike Gorice na osobit način, te je prožet njihovom poviješću i suvremenošću u takvoj mjeri da im daruje svoje najdublje emocije.".

Izložba ostaje otvorena do 20. prosinca, a radove ovoga umjetnika možete pogledati i na webu ovdje.
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati